ALIBABA DöNERLAND

ALIBABA DöNERLAND Lekkere döner en meer!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2386 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alibaba DönerLand. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 19:04 Heel slecht is nu de zoveelste keer dat ik wat mis bij mijn bestelling echt waardeloos
26 jun 2022 om 23:15 Bestelling kwam pas een uur na de aangegeven tijd. Gaven aan de telefoon aan dat ze veel bestellingen hadden en het druk was. Dan moet je niet zo veel bestellingen aannemen als je het niet aan kunt. Patat smaakte ook erg oud. Heel jammer.
23 jun 2022 om 20:52 Vlotte bediening en goed eten!
22 jun 2022 om 6:56 Altijd lekker en vers, bezorging sneller als aangegeven via thuisbezorgd! top
20 jun 2022 om 6:40 Bezorging duurde lang (45 min later dan we aangegeven hadden en we hadden 1 uur vóór de aangegeven tijd besteld) geen bericht over gehad. De patat van de box was erg donker gebakken, alsof het 3x de frituur was in geweest. Salade was ui en karig sla
19 jun 2022 om 20:24 Inmiddels 3 uur geleden besteld en nog steeds geen eten! Er wordt gezegd dat het eten zo de deur uitgaat maar dat is nu al 1 uur terug! Hele slechte bezorging
19 jun 2022 om 20:17 Ben heel erg in te vreden.!!! Inmiddels 2,5 na me bestelling , en me eten nog NIET ontvangen. Bel je op, ja gaat zo de deur uit. Maar dat is inmiddels ook al weer een uur terug!!! Snap drukte maar 3 uur wachten en geen eten? Schande
18 jun 2022 om 7:40 Super zoals altijd! Aardige jongens en snelle levertijd ondanks de drukte! De beste Donerzaak van Heerhugowaard.
16 jun 2022 om 21:43 Jammer dat de bestelling verkeerd was. In plaats van. een grote kapsalon kregen we een kleine. En wederom geen knoflook saus extra. Na een belletje werd dit keurig opgelost.
12 jun 2022 om 19:30 2 en een half uur gewacht op het eten slaat nergens op
10 jun 2022 om 19:40 €15.95 voor klein handje patat en 6 flinter dunne schijfjes gehakt, kofta kebeb. Leek wel een kindermenu, nee dit was de eerste keer maar ook de laatste keer. Smaak was goed maar porties veel te klein voor het geld wat je betaald. Jammer..